Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.
Format: 2021-10-27
Format: 2021-10-27
2012. november 11.

- Beszélgetés a demokratikus baloldal jövőjéről -

2012. október 31-én a Nyitott Műhelyben Csigó Péter szociológus, Lakner Zoltán politológus, Szigetvári Viktor kommunikációs tanácsadó, és a Haza és Haladás Alapítvány kuratóriumának tagja beszélt a kormány leváltásának előfeltételéről, valamint az ellenzéki erők összefogásának lehetséges kereteiről. Moderátor Miklósi Zoltán politikai filozófus, a szuveren.hu alapító szerkesztője volt.

2012. július 10.

2012. június 18-án a Nyitott Műhelyben Csákó Mihály, Feischmidt Margit, Gagyi Ágnes és Kovai Cecília beszélt arról, hogy a rendszerváltás óta felnőtt generációk miként viszonyulnak a politikához: elfordulnak tőle, radikális átalakítására törekednek vagy azonosulnak a demokrácia értékeivel?

2011. október 12.

A szuverén.hu születésnapi vitestjén Muraközy Balázs, Köllő János és Oblath Gábor vitatta meg a létező és a lehetséges kormányzati lépéseket. A moderátor Mészáros Antónia volt.

2011. október 12.

A szuverén.hu születésnapi vitaestjén Fleck Zoltán, Miklósi Zoltán és Tordai Csaba vitázott az alaptörvényről és a demokratikus politikáról. A moderátor Tóth Gábor Attila volt.

2011. február 21.

Működésben a Politikai Világnézet és Kormányképes Államrendre Alkalmas Alkotmánykészítő Gyárüzem. Karinthy Frigyes jelenetét Vajdai Vilmos rendezésében a TÁP színház színészei adják elő.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

2011. február 11.

Kis János bevezetője szerint a filozófiai érvelés segít megérteni a politikai küzdelem tétjét. Dworkin megvizsgálja, demokratikus-e egy képzeletbeli ország többségi kormányzása.

2010. szeptember 23.

Ferencz Győző verset elemez, bemutatja, milyen hatások formálták Radnóti költői világképét, és kideríti, hogyan kapcsolódik a John Love, testvérem című vers Billie Holiday Strange Fruit című dalához.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.